Udskolingsundervisning

Alle elever skal i deres skoleforløb modtage UEA undervisning. (UEA står for Uddannelses- Erhvervs- og Arbejdsmarkedsorientering).

Det er vigtigt, at både elever og forældre i god tid kan forberede sig på elevens muligheder efter afsluttet skolegang på Ladegårdsskolen.
Når eleverne går på 8. klassetrin, tager man fat på spørgsmålet: ”Hvad skal eleven efter sin skolegang på Ladegårdsskolen?”.

I 8., 9. og 10. klasse hjælper klasselæreren eleven med at udfylde en uddannelsesplan (elektronisk). Eleven skal fortælle lidt om sig selv, om sine styrker og interesser og om sine ønsker for fremtiden.

Praktik

Afgangselever har mulighed for at komme i praktik på et relevant ungdomsuddannelsessted og i nogle tilfælde flere gange som led i et afklarende forløb.

De ældste elever kan tilbydes oplevelsespraktik i form af særligt tilrettelagt brobygningsforløb på EUC.

Det kan også være muligt at komme i erhvervspraktik fra et par timer om ugen til fuld tid i en uge eller to.

31.01.2018

Anders Vestergaard Lundsbjerg